Haalbaarheidsonderzoek bouwmogelijkheden

Voordat er één lijn op papier wordt gezet, maken we een inschatting op basis van het geldende beleid op de locatie. Hiermee kunt u soms hoog oplopende kosten voorkomen.

Bouwkundig tekenwerk en ontwerp

Langerak Teken- & Adviesbureau werkt met een bouwkundige cad-applicatie die volledig op de Nederlandse markt is toegespitst. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke bouwtekeningen, variërend van de eerste schets tot en met de uitvoeringstekeningen voor de aannemer.

Bouwbesluitberekeningen en overige plantoetsing

Ons bureau is uitgerust met moderne software voor het opstellen van EPN-, daglicht- en ventilatieberekeningen, en voor overige bouwbesluittoetsing.

Bouw- en overige vergunningaanvraag, begeleiding ruimtelijke procedures

Wij verzorgen voor u de bouw- en sloopaanvraag. Desgewenst adviseren we u ook bij de aanvraag van andere vergunningen bij gemeente of waterschap, en bij vrijstellingen of wijzigingen van het bestemmingsplan.

Advisering bij aankoop van een woning

Heeft u een woning op het oog? Voordat u tot de aankoop overgaat, wilt u misschien advies over de bouwkundige kwaliteit, de verbouw- of uitbreidingsmogelijkheden of andere relevante zaken. Ook hiervoor bent u bij Langerak Teken- & Adviesbureau aan het juiste adres.