Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Dat wordt duidelijk tijdens een eerste kennismaking. Misschien weet u precies wat u wilt bouwen of verbouwen, maar dat hoeft niet. Samen met u verkent Langerak Teken- & Adviesbureau de mogelijkheden. Vaak kunnen we u op basis van een eerste gesprek al een vrijblijvende offerte aanbieden. Hierin zetten wij alle werkzaamheden zo overzichtelijk én volledig mogelijk op rij. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij voeren geen standaardprijzen maar bieden maatwerk. U kunt ervan op aan dat de offerte altijd op uw specifieke situatie is toegesneden.

Eén aanspreekpunt

Tijdens nieuwbouw, verbouwing, of renovatie krijgt u te maken met de gemeente, de aannemer, onderaannemers en vele andere dienstverleners. U kunt al deze contacten via ons laten lopen zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Dat is wel zo overzichtelijk. Bovendien bent u hierdoor verzekerd van een efficiënt bouwproces en een optimaal eindresultaat. Uiteraard houden wij u gedurende de bouw doorlopend op de hoogte van alle vorderingen.

Vanuit deze visie kan Langerak Teken- & Adviesbureau onder meer de volgende werkzaamheden voor u laten verzorgen:

  • Geotechnisch- en milieukundig bodemonderzoek
  • Constructieve berekeningen en tekeningen
  • Milieuaanvraag of melding.
  • Asbestinventarisatie voor sloopaanvragen
  • Ruimtelijke onderbouwing
  • Ecologisch, akoestisch en archeologisch onderzoek
    ten behoeve van bestemmingsplanprocedures

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.